Ga naar content
Menu

Nieuws

12 April informatieavond werkgroep voetbaltechnisch beleid

Graag nodigen wij alle DVS’33 leden, vrijwilligers, werknemers en sponsoren uit voor een informatieavond, waarbij wij de bevindingen en adviezen van onze Werkgroep Voetbaltechnisch Beleid zullen presenteren.

Op 24 november kwamen meer dan 100 leden en geïnteresseerden van DVS'33 samen voor een inspirerende debatavond over het Voetbaltechnisch beleid van onze vereniging. Tijdens deze avond werden belangrijke thema's aangesneden door middel van stellingen en discussies.

In navolging van deze constructieve debatavond is er een Werkgroep Voetbaltechnisch Beleid 2024-2028 opgericht. Deze werkgroep betreft een brede afspiegeling vanuit alle geledingen van de vereniging. De taak die wij als werkgroep hebben gekregen is, het opstellen van een advies aan het bestuur met betrekking tot het Voetbaltechnisch Beleidsplan voor de periode 2024-2028.

Ons advies omvat heldere langetermijndoelstellingen op het gebied van sportieve ambities en clubidentiteit, alsook een organisatievorm en randvoorwaarden die daarbij passen.

Ons advies zal een belangrijke bijdrage vormen aan het nieuwe Beleidsplan 2024-2028 dat het Bestuur zal voorleggen aan de Algemene Ledenvergadering op 24 Mei.

Informatie avond
Omdat dit onderwerp iedereen direct of indirect aangaat organiseren wij een informatieavond, waarin we op transparante wijze onze bevindingen en aanbevelingen willen delen. Het beantwoorden van vragen en het verkrijgen van aanvullende inzichten hoort zeker ook bij deze avond.

Aanmelden
Net als in november verwachten we een grote opkomst. Daarom verzoeken we je om je middels bijgaande link in te schrijven zodat we kunnen zorgen dat er voor iedereen plaats is.

Graag zien we je op vrijdag 12 april in een bomvol clubhuis. De inloop start vanaf 19:33 en de avond start om 20:00 uur

Sportieve groet,

Werkgroep Voetbal Technisch Beleid 2024-2028
Andries Posthouwer, Arie Tempel, Dick Rozendaal, Ewout Noordermeer, Gert van Diermen, Jaap Swijnenburg, Jeroen Hop en Paul Peet.