Ga naar content
Menu

Nieuws

A-Selectie trapt voorbereiding af met zware teambuilding onder leiding van Top-Sponsor Martijn Bouwman en sluit af met Barbecue met Sponsoren

Op zaterdag 16 juli was de start van de voorbereiding voor de A-selectie van DVS’33 Ermelo. Dit seizoen voor het eerst met een heuse teambuildingsmiddag onder leiding van Martijn Bouwman van 3B-Security, gevolgd door een kennismakings-barbecue samen met sponsoren van de BusinessClub.

Na zoveel gedane arbeid, was er een barbecue samen met een groep sponsoren die zich hadden aangemeld. Ondanks de vakantieperiode was er in een goed bezette JBBL een zeer aangename en ontspannen sfeer waarin (nieuwe) spelers en sponsoren kennis konden maken. Onder leiding van spreekstalmeester Andre Kleermaker werden de nieuwe spelers en stafleden kort geïnterviewd. Een mooie start van hopelijk een zeer succesvol seizoen!

Onze kersverse topsponsor Martijn Bouwman was door Technisch Manager Edmund Mijnheer gevraagd een bootcamp te organiseren, waarbij de focus lag op eenheid creëren. Onder het mom van “alleen ga je harder, maar samen kom je verder” stonden er tal van activiteiten op het programma. 4,5 uur later waren de mannen liters zweet armer, maar een zeer waardevolle ervaring rijker! Het was een zeer succesvolle middag! Niet alleen voor de spelers, maar ook voor de staf.