Ga naar content
Menu

Nieuws

Maarten van Dijk tot 2025 in het Geelzwart

De Technische Commissie heeft met Maarten van Dijk overeenstemming bereikt over het openbreken en verlengen van zijn nog doorlopende contract. De middenvelder staat nu onder contract tot medio 2025.

De 20-jarige inwoner van Kampen is dit seizoen één van de sterkhouders in de ploeg van Peter Wesselink en dit wordt nu beloond met een langdurige verbintenis voor minimaal nog drie seizoenen. Van Dijk speelde in de jeugd voor DOS Kampen en kwam vanuit JO17 over naar DVS en stroomde daar al versneld door richting A-selectie twee seizoenen geleden.Reactie Maarten van Dijk:

“Ik ben blij om voor de tweede keer mijn contract open te breken. Ik heb het heel erg goed naar mijn zin en wil graag langer deel uitmaken van DVS om onze doelstellingen te bereiken. Mijn persoonlijke sportieve doelstellingen sluiten aan bij die van de club, namelijk het verwezenlijken van Tweede Divisie niveau. Ik voel mij gewaardeerd en er is een positieve en fijne sfeer in de groep en op de club. De mensen voelen vertrouwd en geven mij energie. Ik heb gemerkt dat wij een goede groep hebben die tot mooie prestaties kan komen. Ik ben dan ook trots om mijn bijdrage hieraan te kunnen blijven leveren en de komende drie jaar in het geelzwarte shirt van DVS te spelen!”

Reactie Edmund Mijnheer:
“De ontwikkeling van Maarten is in het afgelopen seizoen nog harder gegaan dan we hadden durven hopen. We zijn daarom opnieuw met hem om de tafel gaan zitten om te kijken hoe we het wederzijdse vertrouwen goed in konden vullen. Dat is gelukt en daar zijn wij uiteraard zeer content mee. We feliciteren Maarten mijn nieuwe overeenkomst en wensen hem veel succes de komende jaren!”
 
Technische Commissie DVS’33 Ermelo