Ga naar content
Menu

Nieuws

Haringparty 2022 bij Autobedrijf Gert van den Berg groot succes!

Na 2 jaar afwezigheid stond de Haringparty van de BusinessClub DVS’33 Ermelo eindelijk weer op het programma. Gezien de grote opkomst had iedereen er ook weer erg naar uitgekeken!

Gert van den Berg van het gelijknamige Autobedrijf op de Groeneweg in Ermelo had samen met zijn zoon Patrick aangegeven graag gastheer te willen zijn voor de Haringparty dit jaar. De prachtig gerenoveerde showroom met daarin schitterende auto’s konden bekeken worden en op de ruime parkeerplaats voor het bedrijf was een gezellig terras ingericht.
 
Uiteraard was er haring in overvloed en hadden Bonnie Wopereis en Arie Schreuder van de evenementencommissie erg hun best gedaan om alles mooi aan te kleden. In schitterende weersomstandigheden kon er heerlijk genetwerkt worden!
 
Palingrokerij Roelof de Groot verzorgde de heerlijke haring en vishapjes en ook Restaurant Lazy Tiger was aanwezig met smakelijke hapjes en drankjes! Het Drankenkabinet verzorgde de heerlijke wijnen!
 
Het bestuur van de BusinessClub  DVS’33 Ermelo dankt alle betrokkenen voor deze succesvolle middag en avond waarop nog teruggekeken kan worden in het fotoalbum: