Ga naar content
Menu

Nieuws

Hennie in ’t Hof interim-trainer DVS’33 Ermelo

De Technische Commissie en het bestuur van DVS’33 Ermelo hebben overeenstemming bereikt met Hennie in ’t Hof over een aanstelling als interim-trainer van DVS’33 Ermelo tot het einde van het lopende seizoen.

Met de aanstelling keert de 55-jarige inwoner van Schalkhaar na 8 seizoenen terug op het oude nest waar hij van 2009 tot 2014 werkzaam was. In zijn eerste seizoen in Ermelo promoveerde hij direct naar de Hoofdklasse, waarin hij de daaropvolgende jaren met zijn ploeg een stabiele factor werd met een 6e, 7e en 4e plek en de ploeg bekend stond om het verzorgde voetbal.

Na zijn periode bij de Geelzwarten trainde hij SC Genemuiden, VVOG en DETO. In ‘t Hof zal vanaf maandag 7 november de trainingen leiden en op zaterdag 12 november in de thuiswedstrijd tegen Barendrecht voor de eerste keer als eindverantwoordelijke op het veld staan.


Hennie in 't Hof geeft aanwijzingen in zijn eerste periode als trainer bij DVS.

Reactie Hennie in t Hof:
“Na een prachtige tijd met een geweldige groep bij DETO heb ik al vroeg aangegeven om daar aan het eind van vorig seizoen te stoppen omdat ik bezig was met verandering van mijn praktijk om deze samen met mijn dochter te gaan runnen. Ik verwachtte daar veel tijd aan te moeten besteden en de club kon zo tijdig op zoek naar opvolging. De praktijk staat echter sneller dan verwacht en daardoor heb ik in de afgelopen periode al veel wedstrijden van diverse clubs bezocht (o.a. Sparta Nijkerk, VVOG, DETO en DVS). Vooral om wedstrijden op een leuk niveau te bekijken. Daarbij begon het weer te kriebelen.

Juist op dat moment werd ik opeens gebeld door Edmund Mijnheer voor deze interimklus. Een klus tot het einde van het seizoen, ook omdat de club al bezig is met een trainer voor volgend seizoen. Ik was blij verrast dat hij belde, en heb veel zin om de groep weer te begeleiden en mijn steentje bij te dragen aan de positieve ontwikkeling van een team. Ik wil dat mijn ploeg plezier heeft en herkenbaar en attractief voetbal speelt net zoals in mijn eerste periode bij de club, al heeft het geen enkele zin om dat met elkaar te vergelijken na zoveel jaren. De club en de betrokken mensen zijn doorgegroeid en ik ook. Uiteraard willen we competitief zijn, maar we moeten kijken welke doelstelling realistisch is. Ik heb er heel veel zin in om samen te gaan werken met Stevan, Aart en de rest van de staf. Hopelijk kunnen we gezamenlijk het maximale uit deze groep halen met de kernwoorden: plezier, samen, voetbal, lef tonen, genieten en vertrouwen”!

Reactie Edmund Mijnheer:
“Na het vertrek van Peter Wesselink hebben wij binnen de TC allemaal een lijstje met namen opgesteld voor een interim-trainer en Hennie stond op ieders lijstje. Hierop hebben wij dinsdag contact gezocht met hem en donderdag is alles rondgekomen. Hennie komt puur als interim-trainer, ook omdat wij al in een vergevorderd stadium zijn met een trainer voor volgend seizoen.

Met zijn staat van dienst als trainer en het feit dat hij de club zeer goed kent, denken wij dat hij op dit moment de meest geschikte kandidaat is om dit seizoen als interim-trainer af te maken. Wij zijn blij dat Hennie zeer enthousiast is om aan deze klus te beginnen en wensen hem uiteraard veel succes.”

Technische Commissie DVS’33 Ermelo
Bestuur DVS’33 Ermelo