Ga naar content
Menu

Nieuws

Hilal Ben Moussa sluit per direct aan bij DVS’33 Ermelo

De Technische Commissie laat weten dat Hilal Ben Moussa per direct aansluit bij de A-selectie van DVS’33 Ermelo. De 30-jarige middenvelder tekent een overeenkomst tot en met het einde van het seizoen.

De geboren en getogen inwoner van Utrecht speelde in de jeugd onder andere voor Elinkwijk, Ajax en FC Groningen en was gedurende zijn profcarrière speler van FC Groningen, FC Volendam, FC Emmen, Sepsi OSK en Apollon Larisas. Ben Moussa is direct speelgerechtigd voor de Geelzwarten en staat bekend als een combinatievoetballer met verzorgd positiespel die zowel aan de bal sterk is, maar ook verdedigend zijn mannetje staat. In het dagelijks leven is hij hulpverlener in de jeugdzorg.


 
Reactie Edmund Mijnheer namens de TC: “Vorig seizoen hebben we al contact gehad, maar werd dat niet concreet. Gedurende de afgelopen maanden is dat contact gebleven, en uiteindelijk kunnen we nu alsnog iets voor elkaar betekenen. Hilal is een ervaren speler, door de blessures van diverse middenvelders is zijn komst zeer welkom.”
  
Reactie Hilal Ben Moussa: “Ik heb van meerdere mensen gehoord dat DVS een mooie club is en ik wil dan ook graag mijn steentje bijdragen aan de ambities van de club, want die deel ik. Ik heb veel zin om onderdeel van de groep te worden en er een mooie tweede seizoenshelft van te maken.”
 
Technische Commissie DVS’33 Ermelo