Ga naar content
Menu

Nieuws

Joram Bakker stroomt door vanuit jeugdopleiding naar A-selectie DVS’33 Ermelo

Joram Bakker maakt de overstap van het O23-elftal naar de A-selectie van DVS’33 Ermelo en tekent een contract voor één seizoen. De aanvaller trainde de laatste maanden van het afgelopen seizoen al regelmatig mee met de A-selectie en maakt nu definitief de overstap.

De 20-jarige inwoner van Voorthuizen speelde tot zijn 14 e in de jeugdopleiding van VVOP en kwam toen over naar DVS. Hij maakte afgelopen seizoen zijn debuut als invaller in het uitduel bij SteDoCo. Later in het seizoen pakte hij zijn eerste basisplaats in het uitduel tegen Barendrecht.

De aanvaller staat bekend om zijn goede linker been, zijn loopvermogen en afrondend vermogen. In het dagelijks leven studeert Bakker aan de Universiteit van Tilburg en volgt daar een bachelor Economie en Bedrijfseconomie. Daarnaast werkt hij 1 dag in de week bij een accountantskantoor.

Reactie Joram Bakker
“Als jeugspeler heb ik altijd al het doel gehad om speler van de A-selectie te worden en ik ben dan ook erg blij dat ik deze stap ga zetten. Daarnaast heb ik het zeer goed naar mijn zin bij DVS en ik kijk er naar uit om deze uitdaging aan te gaan.”

Reactie Edmund Mijnheer namens de TC:
“Joram heeft het afgelopen seizoen goed gedaan bij het O23-elftal en ook op de trainingen van de A-selectie heeft hij aangetoond klaar te zijn voor de stap naar de A-selectie. Wij zijn dan ook blij dat hij een contract getekend heeft en wensen hem veel succes komend seizoen!”



Technische Commissie DVS’33 Ermelo