Ga naar content
Menu

Nieuws

Joram Hendriks nieuwe hoofdtrainer DVS’33 Ermelo

Het bestuur van DVS’33 Ermelo en de Technische Commissie hebben overeenstemming bereikt met Joram Hendriks over de aanstelling als hoofdtrainer van DVS’33 Ermelo. De 37-jarige inwoner van Zwolle tekent een contract voor twee seizoenen, conform het beleid op voetbaltechnisch gebied dat in het voorjaar is vastgesteld met het oog op continuïteit.

Hendriks is de opvolger van John Kamphuis, die door veranderende werkomstandigheden zijn contract inleverde. Hendriks is in het dagelijks leven Senior Administratief Processpecialist op Landstede in Zwolle en was in de afgelopen jaren hoofdtrainer bij Staphorst, SVZW en SVI. Hendriks speelde zelf op hoog niveau bij Alcides en Be Quick’28, maar koos op 26-jarige leeftijd voor het trainersvak. Leuk detail: hij treedt in de voetsporen van zijn vader Bert. Die was begin deze eeuw twee seizoenen hoofdtrainer van de Geelzwarten.

Kennismaking met Joram HendriksDe Technische Commissie en het bestuur van DVS’33 Ermelo hebben de afgelopen weken een zorgvuldig proces doorlopen om tot een passende invulling te komen van de vacante positie na het vertrek van John Kamphuis. Met de keuze voor een jonge talentvolle trainer is er vertrouwen in de voortzetting van het proces dat in gang was gezet, met herkenbaar voetbal en uitgaande van eigen kwaliteiten en kracht..TC en Bestuur wensen Hendriks veel succes komend seizoen en hebben vertrouwen in een prettige samenwerking.

Technische Commissie DVS’33 Ermelo
Bestuur DVS’33 Ermelo