Ga naar content
Menu

Nieuws

Lars van Wetering ook de komende twee seizoenen speler van DVS’33 Ermelo

Lars van Wetering heeft met de Technische Commissie overeenstemming bereikt over een contractverlenging van twee seizoenen. De spits staat zo tot medio 2025 onder contract bij de Geelzwarten.

De 27-jarige inwoner van Ermelo wist dit seizoen al 8 keer het net te vinden in officiële duels en is daarmee clubtopscorer van dit seizoen. Van Wetering is bezig aan zijn tweede periode in Ermelo, nadat hij er eerder al de jeugdopleiding doorliep en van 2016 tot 2018 onderdeel uitmaakte van de A-selectie. Na omzwervingen bij Nunspeet en FC Horst koos van Wetering in 2022 voor een terugkeer op een hoger niveau bij DVS om zijn ambities waar te maken.
 
Reactie Lars van Wetering:
“Ik ben erg blij dat ik nog twee jaar bij DVS mag spelen! Uit de gesprekken met de Technische Commissie en met de nieuwe trainer voelde ik veel vertrouwen. In combinatie met de leuke groep en het feit dat ik mij thuis voel bij DVS wilde ik heel graag verlengen. Ik hoop dat ik in de toekomst belangrijk kan blijven voor DVS en dat we met zijn allen kunnen toewerken naar promotie!”
 
Reactie Edmund Mijnheer namens de TC:
“Lars hebben we vorig jaar teruggehaald omdat hij aangaf zijn ambities waar te willen maken. Elke week laat hij zien dat hij dat wil. Met zijn onverzettelijkheid en doelgerichtheid is hij een wapen voor elk elftal. Lars doet het gewoon hartstikke goed en daarom hebben we hem een contract voor twee seizoenen aangeboden.”
 
Technische Commissie DVS’33 Ermelo