Ga naar content
Menu

Nieuws

Marion Reizen nieuwe VIP-Sponsor BusinessClub DVS’33 Ermelo

Zaterdag 16 juli was er voor de sponsoren en de leden van de Businessclub een kennismaking met de nieuwe A-selectie georganiseerd. Voorafgaand aan de kennismaking tekenden Menno Braker, directeur- eigenaar van Marion Reizen en voorzitter Ton Roskam van de BusinessClub een VIP contract.

Het komende jaar is Marion Reizen sponsor van de Businessclub van DVS’33 Ermelo en nog belangrijker ook de vervoerder voor de BusinessClub en de vereniging. De intentie is om het contract van langere duur te laten zijn. Het seizoen 2022-2023 zien beide partijen dan ook als een kennismakingsperiode. Marion Reizen uit Dronten is al bijna 25 jaar sterk in personenvervoer. Na de ondertekening vertelden beide ondertekenaars veel te verwachten van deze nieuwe samenwerking. Wij heten Marion Reizen uiteraard van harte welkom!

Over Marion Reizen:
Het familiebedrijf Marion Reizen (Marion is de dochter van Menno Braker) is al vele jaren actief in allerlei vormen van personenvervoer. Dat ooit begonnen werd met het vervoer van mensen met een beperking zegt veel over het bedrijf en past bij Ermelo. Nu anno 2022 is bijna elk vervoer denkbaar. Van dagreizen, zakelijkvervoer, personeelsuitjes tot reizen naar wedstrijden in de Bundesliga en nog veel meer. Vervoeren omringd met goede zorgen is bij Marion Reizen een zekerheid. Deze lijn gaat het bedrijf nu voortzetten met het vervoer van de topamateurs van DVS’33 Ermelo.

Meer info: marionreizen.nl


Menno Braker, geflankeerd door beide voorzitters