Ga naar content
Menu

Nieuws

Matijs Valstar maakt vervroegde overstap van O23 naar A-selectie!

De Technische Commissie maakt bekend dat ook de 19-jarige Matijs Valstar de versnelde overstap maakt vanuit O23 naar de A-selectie. De Ermeloër heeft een overeenkomst voor één seizoen getekend.

De balvaste spits, met veel loop- en scorend vermogen, doorliep de volledige jeugdopleiding vanaf de F-League (toenmalige WorldCup) en doorliep daarna alle selectie-elftallen in de jeugd. Na een goed seizoen bij O23 en een behoorlijk aantal invalbeurten en één basisplaats in de A-selectie stapt hij nu dus vervroegd over.


 
Reactie Matijs Valstar: “Ik voetbal al mijn hele leven bij DVS en dan droom je van de stap naar de A-selectie. Dat dat nu gaat gebeuren is natuurlijk fantastisch. Het is een prachtige stap in mijn voetbalcarrière en ik kan me zo ontwikkelen op een zo hoog mogelijk niveau. Ik kijk uit naar komend seizoen!”
 
Reactie Edmund Mijnheer: “Matijs heeft zich goed ontwikkeld het afgelopen seizoen en mede door veelvuldig meetrainen met de A-selectie zie je hem beter worden. Na Stijn Schipper is hij de tweede speler die vanuit het O23-project vervroegd doorstroomt. Ik denk dus dat we kunnen spreken van een succesvol project tot op heden, voortkomend uit de prettige samenwerking tussen de TC en de TC Opleiding. We feliciteren Matijs van harte met zijn overeenkomst en wensen wij hem veel succes komend seizoen”.
 
Technische Commissie DVS’33 Ermelo