Ga naar content
Menu

Nieuws

Nassim El Ablak tekent alsnog bij!

In februari heeft El Ablak de Technische Commissie laten weten dat hij na dit seizoen op zoek ging naar een nieuwe uitdaging. In de afgelopen periode heeft hij de Technische Commissie gevraagd of hij volgend seizoen toch speler van DVS’33 Ermelo kon blijven. De Technische Commissie is na overleg hiermee akkoord gegaan. El Ablak tekent een overeenkomst voor één seizoen.

De 22-jarige inwoner van Harderwijk sloot dit seizoen in de voorbereiding aan om weer fit te worden na zijn vertrek bij Fortuna Sittard. Dit resulteerde in een contract en in de afgelopen maanden heeft hij op meerdere posities zijn waarde bewezen. Eerder doorliep hij de jeugdopleiding van Zwart-Wit’63, PEC Zwolle en Heerenveen.


 
Reactie Nassim El Ablak: “In de laatste maanden ben ik fit geworden en ben ik van toegevoegde waarde voor het elftal. Dit heeft even geduurd en dus heb ik in februari wellicht te vroeg aangeven te vertrekken. Ik heb hier mijn plezier teruggevonden en voel me er erg thuis. Ik ben dan ook blij dat ik de kans krijg om ook volgend seizoen hier te spelen.”
 
Reactie Edmund Mijnheer: “Nassim is een speler uit de regio met hele goede voetbaltechnische kwaliteiten. Zijn multifunctionaliteit is in een selectie van grote toegevoegde waarde. Het geeft een trainer keuzes en daarom hebben we na overleg besloten om Nassim ook voor volgend seizoen een contract aan te bieden. Wij feliciteren hem met de overeenkomst en wensen hem de komende weken en volgend seizoen veel succes.”