Ga naar content
Menu

Nieuws

​Nicky van Hilten tot medio 2026 in het Geelzwart

Nicky van Hilten heeft overeenstemming bereikt met de Technische Commissie over verlenging van zijn contract tot en met medio 2026. De aanvallend ingestelde rechtsback zal dus nog minimaal 2,5 seizoen in het Geelzwart te bewonderen zijn.

De 26-jarige van Hilten kwam in 2020 naar DVS en is uitgegroeid tot een vaste waarde in de A-selectie. Met zijn aanvallende manier van spelen bestrijkt hij de volledige rechterflank en hij miste dit seizoen nog bijna geen minuut.

Reactie Nicky van Hilten:
“Allereerst ben ik natuurlijk erg blij dat ik weer voor twee jaar heb kunnen bijtekenen. Na een aantal goede gesprekken, waarin wij het niet alleen over het voetbal hebben gehad maar ook het maatschappelijke vlak, was de keuze voor mij wel duidelijk. Ik voel me hier op mijn gemak en vooral ook op mijn plek. Dat het sportief iets minder gaat met het team/club, schrikt mij niet af en motiveert mij juist om er voor te zorgen dat DVS weer komt te staan waar het hoort te staan. Daarnaast ben ik er van overtuigd dat we dit seizoen nog goed kunnen eindigen!”

Reactie Edmund Mijnheer:
“Nicky is de afgelopen jaren, ondanks een zware blessure, één van de sterkhouders van DVS geworden. Nicky is een moderne aanvallende rechtsback en wij hebben veel vertrouwen in een langere samenwerking. Wij zijn dan ook heel erg blij dat hij aan ons verbonden blijft en zijn contract tot en met 2026 heeft verlengd.”

Technische Commissie DVS’33 Ermelo