Ga naar content
Menu

Nieuws

Rozendaal Sport on Wheels komende drie seizoenen VIP-Sponsor!

Dick Rozendaal, al sinds de beginjaren trouw partner van de BusinessClub DVS’33 Ermelo, is voor de komende drie seizoenen een VIP-Sponsorovereenkomst aangegaan! Rozendaal Sport on Wheels zal dus niet meer als Top-sponsor op de voorkant van ons prachtige Geelzwarte shirt te zien zijn (dit wordt overgenomen door de nieuwe Hoofdsponsor Vierhouten Palletindustrie), maar zijn verbinding met de club blijft uiteraard! De komende drie jaar dus in de vorm van een prachtig VIP-Sponsorpakket! Daarnaast blijft hij ook de komende jaren hoofdsponsor van het Speler van het Jaar-klassement!

Wij danken Dick voor zijn verlenging en kijken uit naar de langere samenwerking!

Over Rozendaal Sport on Wheels
Rozendaal Sport on Wheels is dé scooter speciaalzaak die naast de verkoop van scooters, nieuw en occasions, ook uitstekende service verleend. Prima opgeleide monteurs staan in onze moderne werkplaats voor u klaar. Zij gebruiken de nieuwste apparatuur die nodig is om de scooter van deze tijd te kunnen onderhouden. In de showroom staan alle bekende merken ruim vertegenwoordigd. Alle type's en kleuren staan er. Kom gerust eens langs. 
Heeft u interesse in een bepaald model dan kunt u nu ook even proefrijden. Elke zaterdag is er de mogelijkheid om in alle rust de nieuwste modellen uit te proberen en te vergelijken om zo tot een juiste aankoop te komen!

Meer info: sportonwheels.nl