Ga naar content
Menu

Nieuws

Stef Nijland nog twee jaar langer in het Geelzwart!

De Technische Commissie en Stef Nijland hebben overeenstemming bereikt over een verlengd verblijf van de Deventenaar bij DVS’33 Ermelo. Beide partijen zijn zeer tevreden over de samenwerking en hebben deze verlengd met twee seizoenen tot en met de zomer van 2025!

De 34-jarige Nijland is sinds 2020 verbonden aan DVS’33 Ermelo na ruim 13 jaar actief te zijn geweest in het betaalde voetbal. Met zijn verlengde overeenkomst gaat hij op voor zijn vierde en vijfde seizoen in het Geelzwart.



Reactie Stef Nijland: “Ik ben blij met mijn nieuwe contract! De club heeft aangegeven dat ze erg tevreden zijn en graag met me door willen. Er spreekt dan ook vertrouwen uit de verlenging met twee seizoenen. Ik zit hier goed op mijn plek en kom met heel veel plezier naar alle trainingen en wedstrijden. Ondanks de mindere periode waarin we zitten ben ik er van overtuigd dat we snel de weg naar boven weer in gaan slaan en ik wil daar de komende seizoenen graag onderdeel van uitmaken.”

Reactie Edmund Mijnheer namens de TC: “Wij zijn zeer verheugd dat Stef ook de komende jaren in Ermelo speelt. Met zijn instelling en voetballende kwaliteiten is hij van groot belang voor de A-selectie en een voorbeeld voor de jonge talenten.”

Technische Commissie DVS’33 Ermelo