Ga naar content
Menu

Nieuws

​Stijn Schipper maakt vervroegde overstap van O23 naar A-selectie!

De 18-jarige Stijn Schipper maakt als eerste speler de vervroegde overstap uit het O23-project naar de A-selectie. De inwoner van Zeist heeft een overeenkomst voor één seizoen getekend.

Exact een jaar geleden tekende Schipper een tweejarige verbintenis voor het O23-project. Maar vanwege de goede ontwikkeling die hij in de afgelopen maanden heeft doorgemaakt, is hem het voorstel gedaan om vervroegd over te gaan naar de A-selectie. De vaak inschuivende, kopsterke verdediger, die in de jeugd voor Jonathan en FC Utrecht speelde, maakte dit seizoen al zijn debuut in de hoofdmacht en zal komend seizoen voor nog meer speeltijd willen gaan.

Reactie Stijn Schipper:
“Ik heb voor DVS gekozen omdat ik in gesprekken met de TC en Edmund Mijnheer hoorde dat er een duidelijk plan met mij is en DVS een grote en mooie club is me veel potentie. Daarnaast heb ik het erg goed naar mijn zin en dus ben ik erg blij dat ik volgend seizoen de overstap maak naar de A-selectie”.

Reactie Edmund Mijnheer:
“Wij zijn trots dat Stijn Schipper als eerste speler doorstroomt naar de A-selectie vanuit het O23-project. Een mooi gevolg van de succesvolle samenwerking tussen de TC en de TC Opleiding. Stijn heeft grote stappen gezet afgelopen seizoen en wij geloven in hem voor de toekomst. Wij zijn dan ook blij dat hij nu al wil doorschuiven naar A-selectie. Uiteraard feliciteren wij hem daarmee en wensen wij hem veel succes komend seizoen”.

Technische Commissie DVS’33 Ermelo