Ga naar content
Menu

Nieuws

Telstar Marine tekent VIP contract

Al meer dan vijftig jaar maakt Telstar Marine zeilen en verzorgt het de stoffering van schepen. De laatste jaren heeft het bedrijf zich ontwikkeld in de aankleding en stoffering van de superjachten. Denk daarbij aan het formaat waar altijd bemanning aanwezig is.

Telstar Marine wordt in veel gevallen bij de bouw van deze grote schepen betrokken om mee te denken hoe casco en interieur de juiste uitstaling krijgen met de stoffering verzorgd door Telstar Marine. Het ontwerpen, maken en eventueel herstellen van stoffering is werk van kwalitatief zeer hoog niveau. De eisen die door klanten gesteld worden zijn hoog en worden door het bedrijf voldoet met zorg en vakmanschap aan de wensen.

De schepen waar Telstar Marine aan werkt, varen over de hele wereld. Men heeft dan ook naast Harderwijk een vestiging in Palma de Mallorca. Dat maakt dat het bedrijf een internationale uitstraling heeft en er alles aan gedaan wordt die te behouden. Dat vraagt om zeer deskundig personeel. Personeel dat ook kan genieten en trots kan zijn op de hoge geleverde kwaliteit. Wie wil meewerken aan die kwaliteit en het in zich heeft, krijgt bij Telstar Marine een prachtige kans zich verder te ontwikkelen.

Meer info: telstarmarine.com