Ga naar content
Menu

Nieuws

Thijs van Diermen stroomt door vanuit O23 naar A-selectie!

De Technische Commissie maakt bekend dat Thijs van Diermen komend seizoen onderdeel uitmaakt van de A-selectie. De 18-jarige linkspoot stroomt door vanuit O23 en tekent een contract voor één seizoen.

De inwoner van Ermelo, telg uit een echte DVS-familie, speelt al vanaf de Bambino’s bij de Geelzwarten en maakte tussentijds een uitstapje naar de jeugdopleiding van PEC Zwolle. In het dagelijks leven is hij student Bedrijfskunde en hij kan zowel in de verdediging als op het middenveld uit de voeten.


 
Reactie Thijs van Diermen: ”Ik ben erg blij dat ik de kans krijg om de stap te maken vanuit de O23 naar de A-selectie. Ik ben als driejarig jongetje begonnen bij de bambino’s van DVS. Gaandeweg heb ik alle selectieteams doorlopen, met tussentijds een uitstap naar de jeugdopleiding van PEC Zwolle. Inmiddels speel ik weer een paar jaar bij DVS. Ik kijk er naar uit om komend seizoen onderdeel te zijn van de A-selectie van DVS, iets wat altijd mijn doel is geweest, waarbij ik mezelf door wil ontwikkelen als voetballer.” 
 
Reactie Edmund Mijnheer (TC): “Thijs is een talentvolle speler uit onze jeugdopleiding en is dit seizoen goed op dreef bij O23. Wij zijn blij dat Thijs in zichzelf wil blijven investeren en hebben dat beloond met een contract bij de A-selectie. Wij feliciteren hem dan ook met zijn overeenkomst en wensen hem veel succes komend seizoen!”
 
Technische Commissie DVS’33 Ermelo