Ga naar content
Menu

Nieuws

Van der Hoek Makelaardij nieuwe CO-Sponsor!

Afgelopen week tekende Robin van de Brink van Van der Hoek Makelaardij een prachtige CO-Sponsorovereenkomst met de BusinessClub DVS’33 Ermelo. Samen met zijn vader Jan-Peter is hij vanaf 1 januari mede-eigenaar geworden van dit bekende makelaarskantoor uit deze regio. De vestiging in Ermelo wordt naar alle waarschijnlijkheid midden september geopend.

Een mooie verbintenis waarbij wij hen heel veel netwerk-en voetbalplezier wensen bij de grootste netwerkclub van de Noordwest-Veluwe!

Over Van der Hoek Makelaardij BV
Van der Hoek Makelaardij is sinds 1951 dé specialist op het gebied van woningmakelaardij en bedrijfsmakelaardij in Ermelo, Harderwijk en omgeving. Wij helpen jou graag met de aankoop, verkoop, of verhuur van een woning of bedrijfspand, of met het verzorgen van een taxatie, hypotheek of verzekering. Bij ons is alles bespreekbaar.

Op het gebied van woningmakelaardij kun je ons inschakelen voor het verkopen van jouw huis en begeleiden wij je ook graag bij het vinden en kopen van een nieuwe woning. 

Wij zijn geen standaard makelaar, maar net even anders. Onze makelaars proberen constant een stap vooruit te denken, blijven constant innoveren en zetten jouw wensen centraal.:

Meer info: vanderhoekmakelaardij.nl


Rechts Robin van de Brink, links accountmanager Dick Toes.