Ga naar content
Menu

Nieuws

Anthony den Boer zet nu ook handtekening onder STER-Contract!

Het was al even bekend, maar de handtekening ontbrak nog: Anthony den Boer van Den Boer Worldwide Export B.V. deed per 1 juli een schitterende upgrade van zijn sponsorschap en werd STER-sponsor! Anthony is al jarenlang een zeer betrokken sponsor en al zijn hele leven aan DVS'33 Ermelo verbonden. Wij zijn dan ook bijzonder verheugd en trots dat hij gekozen heeft voor deze upgrade!

Afgelopen zaterdag, voorafgaand aan het bekerduel met Quick, tekende hij in het bijzijn van zijn werknemer Theo Hop zijn vernieuwde contract!

Uiteraard wensen wij Anthony nogmaals veel voetbal-en netwerkplezier en danken hem voor het vertrouwen in de BusinessClub DVS’33 Ermelo.

Den Boer Worldwide Export B.V. is leverancier, afhandelaar en verscheper van bouw- en technische materialen. Zoals onze naam al aangeeft werken wij wereldwijd met – voornamelijk Nederlands georiënteerde - afnemers. Veel van onze klanten zitten ver weg qua afstand en tijdsverschil, terwijl  men voor projecten veelal kwalitatief hoogwaardige Europese materialen nodig heeft. Door ons bedrijf in te schakelen zijn zaken als inkoop, verpakking, belading, verscheping, verzekering en douaneafhandeling in 1 hand. Ons bedrijfsmotto is “WE KNOW THE WAY” in dubbel opzicht: wij weten hoe het moet en wij kennen de routes. Wij zorgen voor complexe leveringen op afgesproken tijdstippen. Een zorg minder. Wereldwijd.

Meer info over Den Boer Worldwide Export: dbe.nlAnthony met Theo Hop (links)


Anthony met Richard van Heukelum (links)