Ga naar content
Menu

Nieuws

Coen Vloedgraven zet handtekening onder contract tot en met 2022

De Technische Commissie is zeer verheugd dat Coen Vloedgraven ook komend seizoen in het geelzwart van DVS’33 Ermelo te bewonderen is. De middenvelder uit Deventer tekent bij voor één seizoen tot medio 2022.

De 26-jarige Vloedgraven staat sinds 2016 onder contract bij DVS en staat inmiddels op 133 duels waarin hij tot 4 treffers kwam. Met zijn verlenging staat hij voor zijn zesde seizoen in Ermelose dienst.
 
Reactie Coen Vloedgraven: “Ik ben blij met mijn contractverlenging omdat ik nog niet klaar ben bij DVS. De afgelopen jaren heb ik veel gezien en gespeeld en ervaring op kunnen doen. Dit seizoen zijn we een proces gestart en daar wil ik nog veel voor kunnen betekenen. Daarnaast voel ik me, samen met de mensen om me heen, thuis binnen de club en voel ik dat we binnen het team nog veel kunnen ontwikkelen.”


 
Reactie Edmund Mijnheer namens de TC: “Coen Vloedgraven behoort inmiddels tot de ervaren spelers binnen onze selectie. Hij is op diverse posities inzetbaar, en met zijn voetballende vermogen van grote waarde voor onze selectie. Wij zijn dan ook blij dat hij zijn contract weer met een jaar verlengd heeft.”
 
Technische Commissie DVS’33 Ermelo