Ga naar content
Menu

Nieuws

DVS'33 Ermelo bereikt akkoord met IJsselmeervogels over tijdelijke ruil tussen Maurice de Ruiter en Soufyan Moro

Het bestuur van DVS'33 Ermelo heeft een akkoord bereikt met het bestuur van IJsselmeervogels over de tijdelijke ruil tussen Maurice de Ruiter en Soufyan Moro. Deze overeenkomst gaat per direct in en duurt tot aan de zomerstop van 2019.
 

Vorige maand heeft Maurice de Ruiter de Technische Commissie laten weten geen motivatie te hebben om nog voor DVS te voetballen. Na verschillende gesprekken tussen de betrokkenen is besloten dat een tijdelijk vertrek van Maurice het beste is voor beide partijen.
 
Soufyan Moro
Vanwege deze situatie is de TC op zoek gegaan naar een geschikte vervanger voor Maurice. We zijn blij om te vermelden dat Soufyan Moro (25) DVS tot het einde van het seizoen komt versterken. Moro (Amsterdam, 1993) is een aanvallende middenvelder die op meerdere posities inzetbaar is. Moro heeft achtereenvolgens voor FC Volendam, FC Utrecht, PEC Zwolle en Fortuna Sittard gespeeld. Vanaf seizoen 2016/17 speelt hij voor 'de Vogels' uit Spakenburg. In het eerste jaar werd hij kampioen in de Derde Divisie, vervolgens speelde hij met IJsselmeervogels anderhalf seizoen in de Tweede Divisie. 
 
DVS wenst Maurice de Ruiter en Soufyan Moro veel succes in de tweede seizoenshelft.
 
Bestuur DVS'33 Ermelo