Ga naar content
Menu

Nieuws

DVS’33 Ermelo en ’s Heeren Loo beklinken maatschappelijk partnerschap

DVS’33 Ermelo en ’s Heeren Loo beklonken rond de thuiswedstrijd tegen FC Lisse op zaterdag 20 oktober het maatschappelijk partnerschap. In april tekenden beide partijen al een intentieovereenkomst.

De voetbalclub en zorgorganisatie bieden, in onderlinge samenwerking, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een passende leerwerkplek op het terrein en in de gebouwen van DVS ’33 Ermelo. Daarnaast heeft ’s Heeren Loo de mogelijkheid om voor deze doelgroep via het ondernemersnetwerk van de businessclub van DVS ’33 Ermelo passende (betaalde) banen te zoeken. Inmiddels zijn de eerste trainees al gestart. Door ondersteuning van een arbeidstrainer leren de trainees vaardigheden die zij nodig hebben om bij een bedrijf aan de slag te gaan.
 
Door de samenwerking krijgen meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kansen om zich te ontwikkelen, een bijdrage te leveren aan de maatschappij en erkenning en waardering te krijgen. Het motto van de samenwerking is dan ook samen werken, samen winnen!Vlnr: Gert Spijker (voorzitter Businessclub DVS’33 Ermelo) Remco Peters (Arbeidstrainer ‘s Heeren Loo), Roland Stavorinus (Regiodirecteur ’s Heeren Loo en Aart Goossensen (voorzitter DVS’33 Ermelo) beklinken samenwerking (foto door Henk Merjenburgh)