Ga naar content
Menu

Nieuws

DVS’33 Ermelo neemt na dit seizoen afscheid van beide assistent-trainers A-selectie

De Technische Commissie heeft in de afgelopen week Jaap de Vries en John Dooijewaard laten weten dat er na dit seizoen geen vervolg komt op hun rol als assistent-trainer.

Beide trainers begonnen het seizoen als assistent van de inmiddels opgestapte Richard Plug. In de periode waarin nog geen invulling gegeven was aan het gat dat Plug achterliet, deelden beide heren de gedeelde eindverantwoordelijkheid gedurende een aantal competitiewedstrijden. Vanaf de aanstelling van interim-trainer Simon Ouaali zijn Jaap en John weer assistent-trainer.

Zowel Jaap als John hebben een korte toelichting gegeven op hun aanstaande vertrek:

Jaap: “Uiteraard vind ik het erg spijtig dat er na 1 seizoen al een einde komt aan iets waar ik ontzettend veel plezier in heb. De afgelopen maanden waren door randzaken niet altijd even gemakkelijk, maar we hebben als team ontzettend hard gewerkt om er het beste van te maken. Ik heb daar nog altijd heel erg veel plezier in en was daar graag nog mee doorgegaan. Al snap ik ook dat de TC met de komst van een nieuwe trainer voor dit soort keuzes komt te staan. Al met al kwam het voor mij niet als een verrassing omdat ik al begrepen had dat de nieuwe TC een andere invulling wilde geven aan de staf bij de aanstelling van de nieuwe trainer voor volgend seizoen. Wat de toekomst gaat brengen weet ik nog niet, ik heb de mogelijkheid om binnen DVS actief te blijven in een andere rol, en dat vind ik mooi. Maar daar ga ik eerst goed over nadenken, ook omdat er enkele andere clubs interesse hebben getoond. Voor nu ligt de focus 100% op een succesvolle afronding van het lopende seizoen. We zitten in een lastige periode, maar zien ook voldoende aanknopingspunten om er nog een succesvol seizoen van te maken”.

John: “Na 4 jaar komt er voorlopig een einde aan mijn periode bij DVS in diverse functies. Het einde van een prachtig avontuur! Allereerst wil ik DVS bedanken voor de kans die ze mij hebben gegeven om in de top van het amateurvoetbal te kunnen werken. Het was een zeer leerzame tijd met hoogte-, maar helaas ook dieptepunten. Het huidige seizoen is tot op heden nog niet geworden wat we er van hadden gehoopt, maar dergelijke randzaken horen ook bij voetbal. Dat heb je niet altijd in de hand. Dat de nieuwe TC met de komst van een nieuwe trainer kiest voor een frisse wind vind ik jammer, maar ik kan er wel begrip voor opbrengen. Persoonlijk voel ik me erg verbonden met deze mooie club en je weet nooit wat de toekomst gaat brengen. Het is mijn eer te na om nu bij de pakken neer te gaan zitten, dus we blijven onze hele ziel en zaligheid geven tot het eind van het seizoen. En waar een deur sluit, gaat er een andere weer open. Ik ga de komende tijd eens rustig nadenken waar mijn toekomst ligt, maar dat ik 1 en ander ga missen bij deze mooie club is duidelijk. Ik wil daarom iedereen bedanken met wie ik in de afgelopen jaren heb mogen samenwerken!”

Reactie Technische Commissie: “In de afgelopen week hebben wij Jaap en John laten weten dat we na dit seizoen kiezen voor een andere invulling van het assistent-trainerschap. We hebben er begrip voor dat dit voor hen een teleurstelling is, maar gelukkig snappen zij ook dat we als TC zijn aangesteld om keuzes te maken. We danken beide heren voor hun inzet in de afgelopen maanden en hebben respect voor de manier waarop zij het vertrek van Plug hebben opgevangen en daarna de samenwerking met Simon Ouaali hebben opgepakt. We wensen Jaap en John veel succes in het vervolg van hun carrière en wensen hen voor nu veel succes in een hopelijk succesvol vervolg van het lopende seizoen”. 

Technische Commissie DVS’33 Ermelo