Ga naar content
Menu

Nieuws

DVS’33 Ermelo versterkt zich volgend seizoen met Adriaan Kruisheer

De technische commissie van DVS heeft overeenstemming bereikt met middenvelder Adriaan Kruisheer van Sparta Nijkerk. Adriaan (22 jaar) voetbalt sinds vorig seizoen bij de competitiegenoot uit Nijkerk. Met Sparta Nijkerk werd hij in zijn eerste seizoen bijna kampioen en promoveerde alsnog naar de Derde Divisie via de nacompetitie. Zoals bekend is koploper Sparta Nijkerk de competitie erg goed gestart en heeft het nog maar drie verliespunten.

Twee seizoenen geleden speelde hij namens Jong Almere City al als aanvoerder tegen DVS. Kruisheer is een dynamische en creatieve middenvelder en kan op alle plekken op het middenveld uit de voeten. Dit seizoen stond hij elke wedstrijd op het formulier en scoorde hij al vijfmaal. Tussen zijn overstap van Almere City naar Sparta Nijkerk speelde hij nog kort voor PS Kemi een club uit het Finse Lapland.
Kruisheer woont in Amsterdam en is student Bedrijfskunde aan de Vrije Universiteit. Hij heeft een contract getekend voor twee seizoenen.
 
“Ik heb een goed gevoel overgehouden aan de gesprekken met DVS”
Adriaan: ‘De interesse van DVS speelde al een aantal weken. Ik heb een leuk gesprek gevoerd met Edmund Mijnheer van de TC en ook na dit gesprek hebben we contact gehouden. Uiteraard was het een hele lastige keuze. Ik heb het super naar mijn zin bij Sparta, we hebben een fijne groep en zijn goed op elkaar ingespeeld. Na het gesprek met DVS heb ik de keuze een poosje uitgesteld, vooral omdat ik ook met Sparta Nijkerk in gesprek was. Vanzelfsprekend geef ik komend seizoen 100% voor Sparta Nijkerk. We verrassen met onze goede resultaten en hebben veel kwaliteit in de selectie. Dat willen we voorlopig volhouden.’

Edmund Mijnheer, lid van de TC: ‘Adriaan is een speler die we meerdere keren bekeken hebben. Uiteraard ook in de verloren wedstrijd in Nijkerk. Sparta Nijkerk speelt herkenbaar voetbal en Adriaan speelt hier een belangrijke rol in. Hij kan het spel goed lezen en heeft een uitstekende techniek. We hebben leuke gesprekken met Adriaan gehad afgelopen periode en zijn blij dat hij volgend seizoen voor DVS voetbalt.’ 
 
Adriaan, heel veel succes in de competitie met Sparta Nijkerk en tot volgend seizoen in Ermelo.
 
Technische Commissie
DVS’33 Ermelo