Ga naar content
Menu

Nieuws

Finn Kluiver verlengt overeenkomst met DVS’33 Ermelo

De Technische Commissie heeft overeenstemming bereikt met Finn Kluiver over verlenging van zijn overeenkomst tot medio 2023. De 20-jarige inwoner van Harderwijk gaat daarmee op voor zijn derde seizoen in geelzwarte dienst.

De linksback heeft zich dit seizoen in de basis gespeeld en maakt daarmee onderdeel uit van 1 van de minst gepasseerde verdedigingen in de Derde Divisie. Eerder kwam de talentvolle speler uit voor VVOG en doorliep hij de jeugdopleiding van FC Twente.


 
Reactie Finn Kluiver: “Ik ben superblij met mijn verlenging bij deze mooie club. Ik heb het ongelofelijk goed naar mijn zin en voel me gewaardeerd. Daarnaast heb ik me het afgelopen seizoen ontzettend goed ontwikkeld onder deze trainer en heb ik het idee dat er bij mij nog veel meer in zit. Ik ben blij met het vertrouwen van de club en van de staf. Tevens ben ik van mening dat we met deze spelersgroep nog veel meer kunnen bereiken. We willen het hoogst haalbare bereiken en dat is promotie naar de Tweede Divisie en daar werken we met zijn allen hard aan!”
 
Reactie Edmund Mijnheer: “Finn heeft zich goed ontwikkeld en dat hebben we beloond met een nieuw contract. We zijn blij dat hij volgend seizoen onderdeel uit blijft maken van de selectie van DVS’33 Ermelo. We feliciteren Finn met zijn contract en wensen hem veel succes!”