Ga naar content
Menu

Nieuws

Grand Café Het Postkantoor nieuwe CO-Sponsor van BusinessClub DVS’33 Ermelo!

Afgelopen week tekenden Henri Pijnenburg en zijn partner Karin namens Grand Café Het Postkantoor een CO-sponsorovereenkomst met de BusinessClub DVS’33 Ermelo!  

Henri is al jaren zeer betrokken bij de BusinessClub DVS’33 Ermelo en wij zijn uiteraard zeer verheugd dat hij met zijn prachtige Grand Cafe is aangesloten bij onze prachtige netwerkclub! Wij wensen Henri en Karin veel voetbal-en netwerkplezier!
 
Meer over Grand Café Het Postkantoor:
Het Postkantoor in Ermelo… Wie kent het niet? Geld wisselen voor buitenlandse valuta, acceptgiro’s ophalen of simpelweg geld opnemen geheel in de sfeer van postzakken en sorteermachines. Met ons motto ‘Oude tijden herleven’ proeft u weer de sfeer van vroeger. Niet zo zeer dat wij de acceptgiro’s voor u klaar hebben liggen, maar wel als het gaat om genieten van de sfeer van vroeger. Dit proeft u terug in onze klassieke gerechten in een eigentijds jasje en gastvrijheid en service zoals vroeger!
 
Kom gerust eens langs voor een lekker kopje koffie met huisgemaakt gebak, voor gezelligheid, voor onze heerlijke lunch en diner of voor een lekkere borrel met een nog lekkerdere borrelhap. Tot snel bij Het Postkantoor!


Meer info: restauranthetpostkantoor.nl
 

Henri Pijnenburg, geflankeerd door zijn partner Karin aan de linkerkant en rechts bestuurslid commerciële zaken Richard van Heukelum.