Ga naar content
Menu

Nieuws

Informatie naar aanleiding van persconferentie 12 november

Naar aanleiding van de persconferentie van vanavond en de daarin afgekondigde maatregelen voelen wij ons geroepen u te informeren over de komende periode. 

Allereerst betreuren wij uiteraard dat we weer terugkeren naar een situatie waarvan we hadden gehoopt er niet meer in terecht te komen. De realiteit is echter anders, en dus dienen wij ons te houden aan de vanaf zaterdagavond 13 november geldende maatregelen. Concreet betekent dit voor uw als sponsor dat u morgen van harte welkom bent in de JBBL. Vanaf 13.45 uur bent u meer dan welkom voor een kop koffie en kunt u vanaf 14.30 uur de wedstrijd bijwonen. Na afloop is er een buffet aangeboden door Bidfood. Restaurant Lazy Tiger zal dit verzorgen. Wij kijken er naar uit om u te ontvangen!
 
De toegangsprocedure is morgen hetzelfde als de afgelopen weken. Bij de achterste trap van de tribune ontvangt u op vertoon van uw BC-card en het laten scannen van uw QR-code een polsbandje.
 
Alle afgekondigde maatregelen hebben dus nog geen invloed op uw bezoek morgen. Toch vragen wij u om rekening met elkaar te houden en op een verantwoorde manier een aangename middag te hebben. Samen Winnen, maar ook Samen Gezond blijven!
 
Onze volgende thuiswedstrijd staat gepland op 4 december tegen VVSB. In de komende weken zullen wij u informeren over die wedstrijd. Zoals wij dat ook zullen doen over het reeds aangekondigde Kerstevent op 6 december. Voor nu wensen wij u als sponsor en ondernemer veel wijsheid en kracht om deze hopelijk korte lockdown goed door te komen.
 
Met geelzwarte groet,
 
Bestuur BusinessClub DVS’33 Ermelo