Ga naar content
Menu

Nieuws

Lorenzo van Slimming stroomt door vanuit Jong DVS’33 Ermelo naar A-selectie!

De Technische Commissie is verheugd te kunnen melden dat komende zomer Lorenzo van Slimming de overstap maakt van Jong DVS naar de A-selectie. Hij is hiermee de eerste “doorstromer” vanuit dit talentvolle elftal.

De 22-jarige middenvelder uit Almere doorliep de jeugdopleiding van Almere City, Zeeburgia, Argon, FC Volendam en belandde via SC Cambuur en Katwijk vorig seizoen bij DVS’33 Ermelo in het O23-elftal. Daar maakte hij in dit korte seizoen indruk wat nu beloond is met een contract bij de A-selectie voor komend seizoen. In het dagelijks leven runt Lorenzo zijn eigen bedrijf Football Direct Shots waarmee hij ruim 40 kinderen vanaf 6 jaar traint in Almere om hen meer plezier en zelfvertrouwen te geven. Van Slimming tekent een contract voor één seizoen.
 
Reactie Lorenzo van Slimming: “Ik ben superblij en dankbaar dat mijn inzet beloond is met een contract bij de A-selectie. Vanaf het begin heb ik een warm welkom gehad bij de club. DVS heeft een prachtige accommodatie! Ik krijg hier alle mogelijkheden om mezelf te ontwikkelen. Ik ben een echte middenvelder en ben linksbenig, maar kan ook tweebenig prima uit de voeten. Mijn specifieke kwaliteiten liggen in het coachen en lezen van het spel. Bovendien heb ik een erg goede passing in de benen.”


 
Reactie Edmund Mijnheer namens de TC: “Lorenzo deed het erg goed bij Jong DVS en zodoende trainde hij al mee bij de A-selectie. Lorenzo wil zich graag verder ontwikkelen en wij geven hem graag die kans en zijn dan ook blij met de overeenkomst die we hebben gesloten.”
 
Technische Commissie DVS’33 Ermelo