Ga naar content
Menu

Nieuws

Maarten van Dijk en DVS’33 Ermelo verlengen overeenkomst tot 2023

De Technische Commissie is zeer verheugd dat overeenstemming is bereikt met Maarten van Dijk over het openbreken van zijn nog lopende contract. De middenvelder staat nu onder contract tot medio 2023.

De 19-jarige inwoner van Kampen maakte afgelopen zomer de overstap van JO19-1 naar de A-selectie en maakte indruk in de voorbereiding en het korte corona-seizoen. Zijn ontwikkeling wordt nu dus beloond met een nieuw contract voor twee seizoenen.
 
Reactie Maarten van Dijk: “Ik ben blij met het openbreken van mijn contract omdat ik een goed gevoel heb bij DVS. Ik wil graag langer deel uitmaken van DVS om onze ambities te verwezenlijken. De doelstellingen van de club komen overeen met mijn eigen ambities en het vertrouwen uit de club doet mij heel goed. We hebben een fijne groep en er hangt een positieve sfeer. Ik kijk er dus erg naar uit om nog meer jaren in het geel-zwart te spelen en mijn bijdrage te kunnen blijven leveren!”


 
Reactie Edmund Mijnheer namens de TC: “Maarten is een talentvolle speler die vorig jaar vanuit JO19 de overstap wist te maken naar de A-selectie. Zijn ontwikkeling hebben we willen belonen en daarom zijn we, ondanks zijn nog lopende overeenkomst, al met elkaar om de tafel gaan zitten om hem langer aan de club te binden. Uiteraard zijn wij blij dat dat gelukt is en wensen wij Maarten veel succes de komende jaren.”
 
Technische Commissie DVS’33 Ermelo