Ga naar content
Menu

Nieuws

New York Pizza Ermelo sluit aan als CO-Sponsor!

Voorafgaand aan de wedstrijd tegen Ter Leede tekenden Arjan en Anne Swart van New York Pizza Ermelo een prachtige CO-Sponsorovereenkomst met de BusinessClub DVS’33 Ermelo!
Een mooie verbintenis waarbij wij hen heel veel netwerk-en voetbalplezier wensen bij de grootste netwerkclub van de Noordwest-Veluwe!

Over New York Pizza Ermelo:
Wij zijn Anne en Arjen Swart. Wij zijn jonge ondernemers met een passie voor pizza. In april of mei openen wij de deuren van onze New York Pizza vestiging in Ermelo. Dit wordt onze 2e vestiging nadat wij in 2018 een vestiging in Nijkerk hebben geopend.

Wij onderscheiden ons van onze concurrenten door de hoge kwaliteit van onze ingrediënten, snelheid van leveren met elektrische scooters en fietsen en een hoog serviceniveau. Gaat het toch mis zorgen wij ervoor dat geen van onze klanten ontevreden de deur uitgaan.

Wij komen niet alleen wat halen in Ermelo maar ook brengen. Wij zijn lokaal betrokken en vinden het belangrijk onderdeel te zijn van de gemeenschap. Dit doen wij door sponsoring, samenwerken met lokale ondernemers en deelnemen aan zoveel mogelijk lokale initiatieven. Heb jij een leuk idee voor een samenwerking gaan we graag het gesprek met je aan.

Wij zijn een erkend MBO leerbedrijf en creëren een werk of stageplek voor 30 tot 40 inwoners van Ermelo.
Wil je weten wat je straks kan verwachten? Kijk dan op de Instagram-pagina van onze vestiging in Nijkerk @newyorkpizzanijkerk en @newyorkpizzaermelo.
 
Meer info: newyorkpizza.nl


Rechts Arjen Swart, midden Anne Swart, links accountmanager Dick Toes.