Ga naar content
Menu

Nieuws

Nienke in Ermelo ook de komende jaren verbonden aan de BusinessClub DVS’33 Ermelo!

Na afloop van de wedstrijd tegen Excelsior’31 tekende eigenaresse Nienke van Herksen van damesmodezaak Nienke in Ermelo haar nieuwe CO-sponsorcontract met de BusinessClub DVS’33 Ermelo!http://www.nienkeinermelo.nl

Uiteraard zijn wij zeer blij dat Nienke haar contract verlengd heeft en wensen we haar veel netwerk-en voetbalplezier bij onze prachtige club! En danken we haar voor het gestelde vertrouwen in ons! Bij de contractondertekening werd Nienke geflankeerd door een drietal speelsters van Dames 1 die door Nienke in Ermelo van prachtige jassen zijn voorzien! Mooi om te zien dat Nienke oog heeft voor zowel het heren-als damesvoetbal! Samen winnen!
Over Nienke in Ermelo:
Rond 1939 startte Alice Schetzer de zaak “Golden Lady” in Rotterdam. Na het bombardement vertrok zij naar Ermelo en daar zette zij haar winkel voort aan de Berkenlaan. Toen Coby van der Meijden de zaak overnam groeide de winkel snel, en was het tijd voor een groter pand. In 1979 verhuisde de winkel naar de huidige plek, het monumentale pand aan de Stationsstraat 36-38. Kom eens langs en laat je lekker inspireren voor het komende seizoen! Neus lekker rond en bekijk, onder het genot van een lekker kopje koffie of thee, de collecties van onze topmerken. Wij helpen je graag met het vinden van een leuke outfit en bestellen altijd graag iets voor je bij. Je bent van harte welkom!


Meer info: nienkeinermelo.nl
 
 
Foto: links Tineke Weeren (secretaris + vice-voorzitter BusinessClub DVS’33 Ermelo), rechts Nienke van Herksen, geflankeerd door 3 dames van Vrouwen 1.