Ga naar content
Menu

Nieuws

Presentatie Elftalfoto DVS’33 Ermelo 2020-2021

Bij de voorbereiding van de A-selectie op het nieuwe seizoen hoort uiteraard ook de jaarlijkse elftalfoto! Door alle corona-perikelen was dat dit jaar pas in augustus en uiteraard in een coronaproof-variant waarbij er rekening is gehouden met de 1,5 meter afstandsregel!

Het lijkt zo eenvoudig, even een groep van een man of 30 op de foto zetten. Maar dat is het zeker niet! Met een vaste groep vrijwilligers die allemaal hun specialisme hebben, organiseren we samen met de staf van de A-selectie het jaarlijkse PR-fotomoment. Alle individuele foto’s worden gemaakt (zie teampagina van eerste elftal), er worden voorstel- en juich-gifjes opgenomen voor op de social mediakanalen en ons prachtige LED-scorebord, en we eindigen altijd met de groepsfoto. De officiële elftalfoto wordt dan altijd nog gevolgd door een aantal elftalfoto’s waar onze Top-, Hoofd-, en Vipsponsors een plekje op krijgen. Ook voor hen een prachtig moment om te vereeuwigen!
 
Door middel van een strak schema lukt het ieder jaar weer om dit hele programma in 1,5 uur af te werken, zodat de A-selectie daarna gewoon aan de training kan gaan beginnen. Zo ook dit jaar. En we zijn eigenlijk hartstikke trots op deze schitterende elftalfoto in aangepaste stijl! Dus hierbij presenteren we de elftalfoto van de A-selectie 2020-2021!Als eindverantwoordelijke wil ik het team waarmee we het ook dit jaar weer hebben georganiseerd bedanken voor hun inzet en kwaliteiten. Zoals elk jaar was het weer een geoliede machine! Dank gaat dus uit naar fotograaf Henk Merjenburgh, Maarten Swijnenburg voor het filmen en maken van de gifjes, Martijn Hoelscher en Gert Besselsen voor het maken van de opstelling voor de elftalfoto en de opmaak en vormgeving, Andre Dul voor de strakke planning en communicatie binnen de A-selectie, Bertjan Jousma voor alle kleding die er weer keurig uitzag, Willem Bijdevier voor de broodjes, Schildersbedrijf Arie van Buuren voor het beschikbaar stellen van een hoogwerker, en Tineke Weeren, Ton Roskam en Wouter de Groot voor de diverse hand- en spandiensten. Een team om trots op te zijn!
 
Lijkt het je leuk om deze elftalposter te hebben? Voor de jeugd (en andere liefhebbers) zullen we in de komende week een flinke stapel posters in het clubhuis leggen! 
 
Dirk van Panhuis
Communicatie en PR BusinessClub DVS’33 Ermelo