Ga naar content
Menu

Nieuws

Quincy Veenhof versterkt voorhoede DVS’33 Ermelo

De Technische Commissie heeft overeenstemming bereikt met Quincy Veenhof over een contract voor volgend seizoen. De Edenaar, die op alle posities in de voorhoede uit de voeten kan, komt over van tweede divisionist IJsselmeervogels en tekent een contract voor 1 seizoen.

De 20-jarige Veenhof doorliep de jeugdopleiding van vv Bennekom en maakte daar ook zijn debuut in het eerste elftal in het seizoen 2018/2019. Hij was daar direct 1 van de smaakmakers met meer dan 10 treffers en talloze assists. IJsselmeervogels haalde de boomlange linkspoot na dat seizoen naar de Westmaat. Veenhof moet het daar tot op heden door de grote concurrentie dit seizoen doen met invalbeurten en maakt dus samen met de terugkerende Ali Akla de overstap naar Ermelo.


Reactie Quincy Veenhof: Na enkele prima gesprekken heb ik voor DVS gekozen omdat het een mooie ambitieuze club uit de regio is en ik kijk er naar uit om te laten zien wat ik kan. In het veld moet ik het hebben van het geven van assists op mijn teamgenoten en van mijn scorend vermogen. Ik hoop dat komend seizoen in Ermelo te kunnen laten zien.”Reactie Edmund Mijnheer: “DVS volgt Quincy al een langere periode en we zijn blij dat hij er nu voor kiest om bij DVS te komen voetballen. Met zijn voetballende kwaliteiten en zijn sterke fysiek is hij een prima versterking op de selectie die tot op heden is vastgelegd voor volgend seizoen.”
 
Technische Commissie DVS’33 Ermelo