Ga naar content
Menu

Nieuws

Slagerij Gelderblom nieuwe CO-Sponsor!

Tijdens de rust van het duel DVS’33 Ermelo - ACV zette Jeroen van Voornveld van Slagerij Gelderblom zijn handtekening onder een CO-Sponsorovereenkomst!

Slagerij Gelderblom is al heel lang een begrijp in Ermelo, maar met de verhuizing naar het prachtige nieuwe winkelpand in de Enk en met een nieuwe eigenaar Jeroen van Voornveld heeft deze slagerij een prachtige toekomst! Wij heten Jeroen van harte welkom als nieuwe sponsor bij de grootste netwerkclub van de Noordwest-Veluwe en wensen hem heel veel plezier van zijn sponsoring. Uiteraard danken wij hem voor het vertrouwen in ons!
 
Meer over Slagerij Gelderblom:
Onze slagerij is al ruim 20 jaar gevestigd in Ermelo. In de zomer 2021 zijn we verhuisd naar een nieuw pand op de Enk 18. Een prachtige plek in het mooie centrum van Ermelo. We ontvangen u graag in onze vernieuwde winkel, waar u alles kunt kopen wat u verwacht van een slagerij en nog meer.
 
Laat u verrassen door nieuwe producten. We hebben een ruim assortiment verse maaltijden. Slager Jeroen heeft ook de koksopleiding gedaan en bedenkt regelmatig nieuwe maaltijden, altijd vers bereid. Ook kunt u bij ons terecht voor belegde broodjes. En natuurlijk zijn wij er voor al uw feesten, borrels en buffetten.
 
We doen er alles aan om u de beste kwaliteit te leveren.
Wat wij belangrijk vinden is: kwaliteit, service en klantgerichtheid.


Meer info: ermelo.slagerijgelderblom.nl
 
Links accountmanager Andre Kleermaker, rechts Jeroen van Voornveld