Ga naar content
Menu

Nieuws

Tarik Evre nieuwste aanwinst DVS’33 Ermelo

De Technische Commissie is verheugd te kunnen melden dat Tarik Evre volgend seizoen de gelederen van de A-selectie komt versterken. De 23-jarige verdediger komt over van Jong NEC waarmee hij dit seizoen actief is in de Eredivisie voor Beloften.

De rechtsbenige achterhoedespeler speelde voordat hij bij NEC terecht kwam bij Jong Almere City en PEC Zwolle. Bij die laatste club maakte hij zijn eredivisie-debuut in het seizoen 2015-2016. Evre begon zijn voetbalcarrière bij IJsselmeervogels en doorliep daarna de jeugdopleiding van Vitesse. Evre is woonachtig in Bunschoten-Spakenburg en tekent een overeenkomst voor 1 seizoen.
 
Reactie Tarik Evre:
“Ik kende DVS’33 Ermelo al via mijn zwager Hayri Pinarci die in het verleden ook twee seizoenen voor DVS uitkwam. Hij is nog altijd heel positief over de club. Na een aantal prettige gesprekken met de TC werd mijn enthousiasme alleen maar groter. De manier waarop DVS wil voetballen spreekt mij aan: aanvallend verzorgd voetbal. De ambitie van de club om te promoveren en de prima faciliteiten op een prachtig sportpark spraken mij ook zeer aan. Mijn kwaliteiten liggen in de passing. Zowel de inspeelpass als de crosspass. Ik hoop dat komend seizoen veelvuldig te kunnen laten zien en kijk uit naar volgend seizoen!”
 
Reactie Edmund Mijnheer:
“Met Evre halen we een getalenteerde verdediger die ondanks zijn jonge leeftijd al veel ervaring heeft in het voetbal bij diverse betaald voetbalorganisaties. Zijn voetballend vermogen is zeer goed ontwikkeld en wij hebben er vertrouwen in dat Tarik een aanwinst is voor DVS en zijn dan ook blij met zijn komst”.
 
Technische Commissie DVS’33 Ermelo