Ga naar content
Menu

Nieuws

Thodorie Velanas en Sten Vreekamp op zoek naar nieuwe uitdagingen

Keeper Thodorie Velanas en verdediger Sten Vreekamp vertrekken aan het eind van dit seizoen bij DVS’33 Ermelo. Voor Velanas betekent dat het einde aan een periode van vijf seizoenen bij DVS en voor Vreekamp blijft zijn verblijf beperkt tot slechts één seizoen.  

De Technische Commissie en de 24-jarige Velanas hebben na een goed gesprek in onderling overleg besloten dat de samenwerking na dit seizoen stopt. In de afgelopen vijf seizoenen was Velanas veelal reservekeeper, maar kwam toch nog tot 35 officiële duels. De inwoner van Zeist gaat nu dus op zoek naar een nieuwe uitdaging. De TC is hem zeer erkentelijk voor zijn inzet in de afgelopen vijf seizoenen en wenst hem veel succes in zijn zoektocht naar een nieuwe club.
 
De eveneens 24-jarige Vreekamp kwam afgelopen zomer over van FC Lienden. De TC was graag met Vreekamp verder gegaan, maar de Amersfoorter heeft laten weten dat hij op zoek gaat naar een andere club. De TC heeft begrip voor deze beslissing en wil hem bedanken voor zijn inzet dit seizoen en wenst hem veel succes in zijn verdere carrière.
 
Technische Commissie DVS’33 Ermelo