Ga naar content
Menu

Nieuws

Tim van de Berg versterkt DVS’33 Ermelo volgend seizoen

De Technische Commissie heeft overeenstemming bereikt met voormalig Heracles-speler Tim van de Berg om vanaf komende zomer DVS’33 Ermelo te komen versterken.

De 23-jarige centrale verdediger, die ook in een defensieve rol op het middenveld uit de voeten kan, komt over van Hoofdklasser DHSC in Utrecht. Hij doorliep de jeugdopleiding van OSM’75 Maarssen en Elinkwijk en stapte in 2016 over naar Eredivisionist Heracles Almelo. Hier debuteerde hij in 2017, maar raakte in 2019 geblesseerd waarna zijn contract niet werd verlengd. Na twee seizoenen bij DHSC tekent hij nu een contract voor één seizoen bij DVS.
 
Reactie Tim van de Berg: “In de afgelopen seizoenen heb ik al een paar keer contact gehad met Edmund Mijnheer en nu was er het juiste moment om naar DVS te gaan. Op dit moment woon ik nog in Maarssen, maar ik verhuis binnen enkele weken naar het oosten van het land om in Deventer te gaan wonen. Mijn kwaliteiten liggen in het lezen van het spel en het voetbaltechnische inzicht. Ik kijk er naar uit om volgend jaar het geelzwart te dragen!”


 
Reactie Edmund Mijnheer namens de TC: “Met Tim van de Berg leggen we een multifunctionele speler voor de as vast. Met zijn ervaring in het betaalde voetbal heeft hij een prima basis om van waarde voor DVS te gaan zijn. Wij zijn dan uiteraard ook zeer verheugd dat we hem vast hebben kunnen leggen.”