Ga naar content
Menu

Nieuws

Transfernieuws A-Selectie 2019 - 2020

De Technische Commissie van DVS'33 Ermelo heeft inmiddels overeenstemming bereikt met vijf spelers van de huidige A-selectie voor het verlengen van hun contract met DVS. De Technische Commissie is verheugd om dat in dit stadium van het seizoen te kunnen melden.

Coen Vloedgraven
Coen Vloedgraven speelt sinds het seizoen 2016/2017 bij DVS. Coen is al die jaren een zekerheid op het middenveld en heeft een contract voor twee jaar getekend, waarvan het tweede jaar optioneel is. Hij voegt hiermee een vijfde en zesde seizoen aan zijn periode bij DVS toe. Voor zijn komst naar DVS heeft hij in het verleden voor Go Ahead Eagles en competitiegenoot Excelsior'31 uit Rijssen gevoetbald.

Jorran van Santen
Ook Jorran van Santen blijft langer in Ermelo. Als kind van de club speelt hij sinds 2014 in de A-selectie van DVS. De 24-jarige verdediger voetbalt bijna zijn hele leven al in Ermelo. In het seizoen 2013/2014 voetbalde hij één jaar voor de A1 van de jeugdopleiding van FC Groningen. Ook Jorran tekent een contract voor twee seizoenen!

Christiaan van Hussen
Door een hardnekkige blessure heeft reserve-aanvoerder Christiaan van Hussen minder gevoetbald dan hij zelf graag wil. Gelukkig is hij op de weg terug en hoopt hij gauw weer van waarde te kunnen zijn voor het elftal. Christiaan is een ervaren 27-jarige middenvelder, speelde in het verleden voor IJsselmeervogels, FC Lienden en USV Hercules uit Utrecht. Christiaan tekent een contract voor één seizoen en blijft daarmee voor minimaal een derde seizoen DVS’er.

Thodorie Velanas
Dit seizoen is Thodorie Velanas tweede doelman achter Daan Huiskamp. In de afgelopen seizoenen was hij regelmatig basisspeler voor de A-selectie. Thodorie verlengt zijn lopende contract met één jaar. In het verleden speelde 'Thod' in de jeugdopleiding van Feyenoord. Hij was teamgenoot van onder andere Ozan Kökcu en Tyrell Malacia. Thodorie gaat volgend seizoen zijn vijfde seizoen in Ermelose dienst in.

Jeremy Jonker
Met Jeremy Jonker is overeenstemming bereikt voor een nieuw contract voor 1 seizoen. Jeremy is afgelopen zomer overgekomen van SC Genemuiden en heeft het goed naar zin in Ermelo. De 23-jarige Apeldoorner is een multifunctionele speler die zowel in de achterhoede als op het middenveld goed uit de voeten kan. Voor zijn komst naar DVS speelde hij bij Genemuiden, CSV Apeldoorn, Vitesse en de Graafschap.

Naast deze verlengers zijn er ook een drietal spelers die aan het eind van het seizoen zullen vertrekken bij DVS. Dit betreft Oktay Öztürk, Soufian Moro en Enrico Patrick. De Technische Commissie wenst hen veel succes in hun zoektocht naar een nieuwe uitdaging en heeft het volste vertrouwen in een succesvol vervolg van het lopende seizoen.

Daan Huiskamp, Roald de Vries en Benjamin Roemeon beschikken over een doorlopend contract en zijn volgend seizoen zeker te bewonderen aan de Sportlaan. Daarnaast werd afgelopen week al bekend dat Adriaan Kruisheer van Sparta Nijkerk is vastgelegd voor twee seizoenen.Technische Commissie DVS’33 Ermelo