Ga naar content
Menu

Nieuws

Update Verklaring DVS’33 Ermelo inzake corona-besmetting in A-selectie

Nadat we afgelopen woensdag helaas moesten melden dat de voorbereiding van de A-selectie stilgelegd was vanwege een positieve corona-test bij een speler van de selectie, kunnen we u nu laten weten dat deze voorbereiding vanaf maandag weer verder zal gaan.

In de afgelopen dagen zijn de diverse geledingen binnen de club samen opgetrokken om de situatie goed in beeld te brengen en door middel van een gedegen analyse een plan te maken voor de komende weken. Een belangrijk onderdeel hiervan was om de gehele A-selectie en staf te testen op het COVID19-virus. Inmiddels zijn daarvan alle uitslagen binnen, en deze zijn gelukkig allemaal negatief. Mede dankzij adequaat handelen in de gehele voorbereiding van de staf, waarbij er continu gelet is op het in acht nemen van de corona-maatregelen, is het gelukkig bij een individueel geval gebleven.
 
Staf, TC, en beide besturen achten het dus weer verantwoord om vanaf aanstaande maandag de activiteiten van de A-selectie weer op te starten. Die avond staat er een reguliere training op het programma. De speler die positief heeft getest zal pas in een later stadium weer aansluiten.
 
Dinsdag 18 augustus is een extra oefenduel in Apeldoorn tegen CSV Apeldoorn gepland. Hierbij is publiek uit Ermelo niet welkom, maar de wedstrijd is wel live te volgen via CSV Apeldoorn TV. Hierover later meer via deze website.
 
We wensen staf en A-selectie succes met het vervolg van de voorbereiding en vooral veel gezondheid!
 
Bestuur DVS’33 Ermelo
BusinessClub DVS’33 Ermelo