Ga naar content
Menu

Nieuws

Vierhouten Palletindustrie B.V. nieuwe Hoofd-en shirtsponsor!

Vorige week tekende Gerrit Jansen van Vierhouten Palletindustrie B.V. zijn nieuwe contract als Hoofdsponsor! Hij was al aan de BusinessClub DVS’33 Ermelo verbonden als CO-Sponsor en doet nu dus een geweldige upgrade naar het Hoofdsponsorschap! Onderdeel van deze mooie overeenkomst is de shirtsponsoring van onze A-selectie. Vanaf het seizoen 2022-2023 zal Vierhouten Palletindustrie B.V. op de voorkant van ons schitterende shirt staan!
Eigenaar Gerrit Jansen voetbalde zijn hele jeugd bij DVS’33 Ermelo en woont nog altijd in Ermelo. DVS’33 Ermelo en Vierhouten Palletindustrie B.V. gaan hiermee een prachtige samenwerking aan die hopelijk tot veel sportieve successen gaat leiden!

Over Vierhouten Palletindustrie B.V.:
Uw partner voor het leveren van nieuwe pallets en gebruikte pallets. Wij hebben een grote voorraad nieuwe europallets en gebruikte europallets en maken speciaal voor u ontworpen pallets. Vierhouten-Palletindustrie BV koopt ook uw pallets in. 

U kunt bij ons natuurlijk ook terecht voor opzetranden, deksels, kisten en speciale pallets. Onze producten kunnen worden voorzien van een ISPM 15 (Heat-Treatment) behandeling.

Meer info: vierhouten-pallets.nl


Links Gerrit Jansen, rechts voorzitter Ton Roskam