Ga naar content
Menu

Businesslounge

De uiterst sfeervolle Joop Bakker BusinessLounge (vernoemd naar onze oud-voorzitter) is hét bruisende hart en tegelijkertijd de trots van het regionale ondernemersnetwerk.

Hier ontmoeten onze leden (sponsors) elkaar voor, tijdens en na de wedstrijden van het eerste elftal. Om onder het genot van een hapje en een drankje na te praten over de wedstrijd, de onterechte strafschop of dat prachtige doelpunt. En vooral óók om elkaar in een ontspannen sfeer te ontmoeten én, als het maar even kan, zaken te doen!

De BusinessLounge maakt deel uit van een grootschalige, in 2012 gerealiseerde, nieuwbouw van onder ander een royale bestuurskamer, een prachtige tribune met daaronder moderne kleedkamers, fitnessruimte en een professionele medische ruimte. Interieurontwerper Erik Nijland van WE-Projekten slaagde erin, met een uitgekiende inrichting, kleurstelling en materiaalkeuze, van de BusinessLounge een ruimte te maken waarin onze leden en gasten zich helemaal thuis voelen. Met de warmte en gezelligheid, die zo kenmerkend is voor onze BusinessClub.

Zowel de bestuurskamer als de BusinessLounge zijn voorzien van moderne, technische voorzieningen, zoals grote lcd-schermen met aansluitingen voor laptops, beamers met schermen en internettoegang via Wi-Fi. De BusinessLounge is exclusief beschikbaar voor zakelijk gebruik door leden van de BusinessClub! Voor meer informatie over de voorwaarden voor het gebruik voor meetings, presentaties, trainingen etc. kunt u het contactformulier invullen. 

Businesslounge