Ga naar content
Menu

Nieuws

AGO financieel en fiscaal advies blijft TOP-Sponsor!

Aart Goossensen en mede-eigenaar dochter Merel van Voorst-Goossensen zetten rond de wedstrijd tegen Harkemase Boys hun handtekening onder de vernieuwde TOP-Sponsorovereenkomst van AGO financieel en fiscaal advies! AGO is al jarenlang trouw sponsor van de BusinessClub en maakt de laatste jaren onderdeel uit van de TOP-Sponsorgroep en blijft dat dus ook voor de komende twee seizoenen. Daarnaast is Aart natuurlijk al lange tijd voorzitter van onze prachtige vereniging DVS’33 Ermelo!
De BusinsessClub is trots op een trouwe partner als AGO financieel en fiscaal advies en kijkt met veel vertrouwen uit naar de gezamenlijke toekomst! Uiteraard danken wij Aart en Merel voor het gestelde vertrouwen in de BusinessClub!

Over AGO financieel en fiscaal advies
AGO financieel en fiscaal advies is een kantoor gericht op ondernemers van het midden- en klein bedrijf. Aart Goossensen is in 1989 op het bekende zolderkamertje begonnen. In 1997 was de basis breed genoeg om personeel aan te gaan nemen. Sindsdien is  er geleidelijk meer personeel komen werken. Op dit moment werken we met z'n negenen op het kantoor aan de Burgemeester Vitringalaan in Ermelo.
Alle bedrijfseconomische en fiscale onderdelen van de financiële administratie behandelen wij. Onze dienstverlening is dan ook 'allround' te noemen. Door de laagdrempelige no-nonsense benadering zijn we een toegankelijke gesprekspartner voor iedere ondernemer. Ook particulieren kunnen bij ons terecht. De praktijk leert dat sommige particulieren ook toekomstige ondernemers blijken te zijn. De aansluiting is dan heel natuurlijk.
We spreken zoveel mogelijk de 'taal' van de ondernemer want niet iedereen is het financiële jargon machtig. We vinden dat dit geen belemmering moet zijn voor dat wat de ondernemer drijft, namelijk ondernemen!


Meer info: agofinancieel.nl


Rechts Aart Goossensen, midden Merel van Voorst-Goossensen en rechts voorzitter Ton Roskam.