Ga naar content
Menu

Nieuws

Allard Peddemors nieuwe verzorger A-selectie DVS’33 Ermelo

De Technische Commissie heeft Allard Peddemors aangesteld als nieuwe verzorger van de A-selectie. De 52-jarige inwoner van Vaassen is per direct aangesloten bij de staf van de A-selectie.

Peddemors heeft een groot verleden binnen voetbalclub Columbia waar hij jarenlang gevoetbald heeft en daarna verzorger is geworden. Na die periode is hij naar S.V. Vaassen gegaan, waar hij samenwerkte met de huidige hoofdtrainer Peter Wesselink. Na die periode werkte hij als verzorger o.a. voor C.S.V. Vios om daarna terug te keren naar Columbia waar hij enkele jaren werkte met de huidige assistent-trainer Marcel Sileon. In het dagelijks leven is Peddemors werkzaam bij Euroma in Wapenveld. Hij is woonachtig in Vaassen en vader van 4 zoons.
 
Reactie Allard Peddemors: “Eigenlijk was ik voornemens om mijn werkzaamheden als verzorger neer te leggen, maar nadat ik benaderd werd door mijn voormalige collega’s begon het toch weer te kriebelen. Ik kijk erg uit naar de samenwerking met zowel spelers als staf. Op naar een mooi en succesvol seizoen”!
 
Technische Commissie DVS’33 Ermelo