Ga naar content
Menu

Nieuws

Autobedrijf Schueler uit Nijkerk nieuwe CO-sponsor!

Voorafgaand aan de wedstrijd teven ODIN’59 tekenden Edward Westeneng en Wim Gudde namens Autobedrijf Schueler uit Nijkerk een CO-sponsorovereenkomst. Wij heten Wim en zijn team van harte welkom bij onze prachtige netwerkclub en danken hen voor het gestelde vertrouwen. Veel voetbal-en netwerkplezier gewenst!

Over Autobedrijf Schueler:
Autobedrijf Schueler is in 1899 in Nijkerk opgericht en is een echt familiebedrijf waar drie generaties de leiding hebben gehad. Van oorsprong is Schueler een Volkswagen- en Audi-dealer. In 2005 is Schueler overgenomen door een ander familiebedrijf: Pon. Sindsdien zijn wij onderdeel van Pon Dealer Groep.

We zijn een middelgroot dealerbedrijf waar we dagelijks met zo'n 50 gemotiveerde collega's klaar staan om onze klanten mobiel te houden. We verkopen nieuwe en gebruikte auto's, maar natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor (private) lease. Daarnaast onderhouden en repareren wij volgens fabrieksvoorschrift en hebben wij een eigen autoschadeherstelbedrijf.

Autobedrijf Schueler is mooi centraal gevestigd op de kruising aan de Van Middachtenstraat 2 in Nijkerk. Je bent van harte welkom voor een nadere kennismaking.

Meer over Autobedrijf Schueler: pondealer.nlFoto: Rechts Wim Gudde, midden Edward Westeneng, links accountmanager Wiert Omta