Ga naar content
Menu

Nieuws

Bedrijfsbezoek BusinessClub DVS’33 aan Jaap de Vries Produkties

Op woensdagavond  24 mei waren we als BusinessCLub te gast bij het mooie bedrijf Jaap de Vries Produkties in Putten. We werden ontvangen door Jaap, Melvin en Joanna en later deed ook Arie Schreuder namens de BusinessClub het woord waarbij hij de familie De Vries dankte voor hun gastvrijheid.

Er was veel belangstelling en zo’n 60 mensen werden onderverdeeld in 3 groepen die door Jaap, Melvin en Joanna werden rondgeleid door het hele bedrijf.

En wat ìs het een mooi bedrijf!  Van een regionaal bedrijf is Jaap de Vries Produkties uitgegroeid tot een nationaal opererende zaak met zelfs soms een uitstapje richting België.  Goed om te zien dat zij hun producten aanpassen aan de wensen van de klant. En dan niet alleen voor grote artikelen zoals de robuuste en bekende picknicktafels, de supermooie grote houten tafels (welke op dit moment helemaal in zijn), ook maken zij kleinere zaken, zoals b.v. het insectenhotel of zelfs egelhuisjes. Het beantwoordt helemaal aan de wensen van deze tijd.  In de grote werkplaats staan diverse houtbewerkingsmachines en kan het personeel goed en veilig uit de voeten met de toch meestal grote stukken hout.

Gemeentes zijn een belangrijke afzetmarkt voor Jaap de Vries Produkties, maar ook worden er hindernissen gemaakt voor het trainen van honden en bijvoorbeeld houten bewegwijzering met ingegraveerde belettering.  Zoals gezegd een bedrijf dat inspringt op de markt.

Vakmanschap wordt geleverd door ongeveer 15 man/vrouw  personeel met nog enkele ZZP’ers. Ook werken er mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en mensen uit Oekraïne. Dus ook nog een sociaal bedrijf!

Teruggekeerd van de rondleiding was er een hapje en een drankje, werd er gesproken over picknicktafels en natuurlijk voetbal.  Kortom een zeer geslaagd bedrijfsbezoek waarvoor wij de familie De Vries hartelijk danken.  We wensen ze nog veel succes voor de toekomst.

Wilt u uw bedrijf ook eens presenteren aan uw medesponsors?

Vraag naar de mogelijkheden via: info@bcdvs33.nl  of spreek een van de bestuursleden aan.