Ga naar content
Menu

Nieuws

Daan Huiskamp verlengt overeenkomst met nog een seizoen

De Technische Commissie heeft overeenstemming bereikt met keeper Daan Huiskamp over een contractverlenging voor het seizoen 2022-2023.

De 36-jarige sluitpost uit Apeldoorn gaat daarmee, verdeeld over twee periodes, zijn negende seizoen in geelzwarte dienst in! Huiskamp is wellicht bezig aan één van de beste seizoenen uit zijn carrière en was dit seizoen al meerdere malen beslissend met zijn reddingen, zo ook afgelopen donderdag in Veen in de tweede ronde van de KNVB-Beker.Reactie Daan Huiskamp: “Ik heb het gevoel dat we nog niet klaar zijn bij DVS. Zowel op persoonlijk vlak en als team. Ik speel op dit moment één van mijn beste seizoenen in het doel en ben fysiek en mentaal nog fit om die Tweede Divisie-wens te gaan behalen. Dit moet met het vertrouwen en waardering die ik voel vanuit club, bestuur, TC, BC en het team echt een keer mooi samenvallen in mijn laatste jaren als speler van DVS”.

Reactie Edmund Mijnheer: “Daan Huiskamp is al jaren een zekerheid binnen de selectie van DVS’33 Ermelo. Met zijn jarenlange ervaring en houding heeft hij een zeer belangrijke rol binnen de A-selectie en is daarin een echt voorbeeld voor zijn medespelers. Ondanks, of misschien wel dankzij, zijn leeftijd lijkt hij elk seizoen beter te gaan keepen. We hopen daar nog lang van te mogen genieten. We feliciteren Daan met zijn verlenging en wensen hem veel succes!”

Technische Commissie DVS’33 Ermelo