Ga naar content
Menu

Nieuws

Gezondheidspraktijk Mesrits terug als Business-sponsor!

Na een korte afwezigheid zijn wij verheugd te kunnen melden dat Gezondheidspraktijk Mesrits wederom sponsor is geworden van BusinessClub DVS’33 Ermelo!  

Voorafgaand aan de wedstrijd tegen Sparta Nijkerk zette Chantal Pul-Dijkgraaf namens haar Gezondheidspraktijk Mesrits haar  handtekening onder een overeenkomst voor de komende jaren als Business-Sponsor! Wij heten Chantal uiteraard weer van harte welkom binnen de grootste netwerkclub van de Noordwest-Veluwe!
 
Meer over Gezondheidspraktijk Mesrits:
 
Bij Gezondheidspraktijk Mesrits in Ermelo gaan zorg voor lichaam en geest hand in hand. Wij geloven dat ieder mens uniek is. Wij bundelen kennis, kunde en verschillende disciplines om u optimale zorg te bieden. Ons doel: de beste zorg leveren waarbij u centraal staat.
Gezondheidspraktijk Mesrits ging in 1997 van start als kleine eenmanspraktijk. Opgericht door Stanley B. Mesrits. 15 jaar later heeft Stanley het stokje overgedragen aan Chantal Pul-Dijkgraaf. In 2015 is de praktijk flink uitgebreid door een grote verbouwing. De praktijk heeft nu 6 grote behandelkamers en een ruime wachtkamer met aparte kinderhoek. Gezondheidspraktijk Mesrits is gevestigd in Sporthal Triade. Door prettige samenwerkingen hebben wij de luxe in en uit te kunnen lopen bij Sportinstituut Ermelo en de Sporthal Triade. Hierdoor hebben wij uitzonderlijk veel ruimte en apparatuur tot onze beschikking om elke revalidatie perfect op maat te maken. Daarnaast hebben we een behandelkamer speciaal voor kinderfysiotherapie. Naast een kast vol spelmateriaal vind je er ook een fel gekleurd klimrek en een schommel; een echte trekpleister voor kinderen. Doordat onze kamers zelf ook al heel ruim zijn kunnen we naast de behandelingen een groot deel van de oefeningen ook direct in de behandelkamer uitvoeren.Meer info: mesrits.nl
 

Links Chantal Pul-Dijkgraaf, rechts bestuurslid commerciële zaken Richard van Heukelum.