Ga naar content
Menu

Nieuws

Kerstevent in De Dorpskamer groot succes!

Na een aantal jaren van afwezigheid door corona-maatregelen was er dit jaar eindelijk weer een Kerstevent! In de altijd sfeervolle Dorpskamer hadden Jan Dooijewaard en Robert Jonker met hun team een heerlijke avond voor de 200 aanwezigen in petto!

Voorzitter Ton Roskam opende de avond met een korte welkomsttoespraak. Speciale aandacht in deze toespraak was er voor de founding-fathers van de BusinessClub DVS’33 Ermelo. Afgelopen jaar vierde de BusinessClub haar 25e verjaardag en speciaal voor deze gelegenheid waren de oprichters uitgenodigd op deze avond! Cees van Panhuis, Kees van Dorp en Klaas Mollema (helaas verhinderd) werden door het bestuur in het zonnetje gezet. Onder luid applaus namen zij een attentie in ontvangst. Ook een aantal sponsoren van het eerste uur werden nog even genoemd. Een aantal hiervan is al de gehele periode sponsor!

Bonnie Wopereis dankte daarna Jan en Robert van de Dorpskamer voor hun gastvrijheid en daarna kon er genoten worden van een culinaire avond in de vorm van een walking diner. Tientallen verschillende kleine gerechten passeerden de revue en er kon naar hartenlust genetwerkt worden in deze heerlijke atmosfeer!

Een prachtige afsluiting van een jaar met allerlei mooie evenementen. Onze dank gaat dan ook uit naar de evenementencommissie; Bonnie Wopereis en Arie Schreuder zijn er dit jaar in geslaagd om een afwisselend programma te presenteren waarbij de opkomst erg goed was! Op naar 2023!