Ga naar content
Menu

Nieuws

Marcel Sileon volgend seizoen assistent-trainer A-selectie

De Technische Commissie heeft voor volgend seizoen Marcel Sileon aangesteld als assistent-trainer van de A-selectie. Sileon wordt hiermee de rechterhand van de nieuwe hoofdtrainer Peter Wesselink.

De 51-jarige Sileon, woonachtig in Apeldoorn, is in het dagelijks leven zelfstandig ondernemer en is in de afgelopen jaren actief geweest op diverse fronten in de voetballerij. Zo was hij meerdere periodes hoofdtrainer van Columbia (2e klasse zondag) en assistent-trainer bij SVZW van 2010-2012. In die periode werkte Sileon al samen met Peter Wesselink die daar destijds hoofdtrainer was. 
 
Tussen 2015 en 2019 was Sileon onder meer een half jaar actief in de scouting van Go Ahead Eagles, en heeft hij zich bijgeschoold bij PEC Zwolle, Heracles, Heerenveen en Vitesse.
 
Reactie Marcel Sileon: ”Door in de afgelopen jaren op een hoog niveau meegelopen te hebben bij een aantal professionele voetbalclubs, kwam bij mij het besef dat ik weer heel graag op een hoog niveau training wilde geven en de opgedane kennis in de praktijk wilde brengen. Toen ik gewezen werd op de vacature als assistent-trainer bij DVS heb ik daar direct op gesolliciteerd. In de gesprekken met de TC kreeg ik een goed gevoel bij de plannen van de club en ik ben dan ook zeer blij dat ik volgend seizoen de kans krijg om bij DVS aan de slag te gaan en weer met Peter Wesselink samen te werken. In onze periode bij SVZW hebben we dat succesvol gedaan met de promotie naar de Topklasse en daar kijk ik met veel plezier op terug.”
 
De Technische Commissie heet Sileon uiteraard van harte welkom binnen onze club en wenst hem alvast veel succes voor volgend seizoen.

Technische Commissie DVS’33 Ermelo